• 3dbg
    Mi Trans
    Besimi juaj eshte pergjegjesia e jone per te cilen ju garantojme me kualitetin e produkteve tona.

Kush jemi ne

Shoqeria per transport, tregeti dhe sherbime 'MI Trans' Veleshte, Struge

Kompania jone eshte themeluar ne 2002 dhe disponon me nje flote makinerish si: Kamiona, Eskavator, Mikser, Pompa etj.

Sherbimet tona jane:
-Germimi dhe trasnportimi i dheut.
-Gurore
-Ndarese materialeve gurore e cila prodhon rere, zhavorr (Tampon) si dhe gure.
-Baza e Betonit ku prodhohen te gjitha markat e betonit.
-Transporti i betonit me mikser dhe pompe.
-Per te gjitha produktet posedojeme edhe certifikatat e kualitetit

Beton Transport

Ne bejme prodhimin dhe transportimin e betonit deri tek pika e ndertimit me makinerine tone profesionale te perbere nga nje flote mikseresh dhe pompash

Gurore

Ne guroren tone ne i prodhojme te gjtha llojet e rerave, tamponeve si dhe gureve. Gjithashtu ne ofrpjme edhe tranport.

Germime

MI-Trans ben edhe germime te te gjtha llojeve si themele shpiash, ndertesash etj. Ne disponojme nje flote makinerish me te cilat ofrojme profesionalizem maksimal.

Rrenime

MI-Trans ofron edhe sherbimin e rrenimit te objekteve te ndryshme. Asnje pune nuk eshte e veshtire per ne. Majfton vetem te na kontaktoni.

KONTAKTI

Ju mund te na kontaktoni ne zyrat tone prej te хenes deri te premten nga ora 08:00 deri 17:00

Na shkruani


CAPTCHA